HAP HAP met je krokodil!
Dromen heb ik geloof ik nog nooit zo veel gedaan… alle indrukken die ik hier overdag meemaak die moet ik ’s nachts verwerken.. en geloof me dat zijn er een hele boel. Daarom droom ik er elke nacht rustig op los. En het leuke is nog ik onthoudt ze bijna allemaal..
Vandaag is het een dagje geweest met veeeeeeel regen en onweer. We zouden naar de stad toe gaan om inkopen te doen voor de trip naar het binnenland. Maar dit ging helaas niet door. Het regende zo hard, en het donderde en bliksemde, echt niet normaal! Daarom hebben we maar een dagje doorgebracht binnen. We zijn alleen naar buiten gegaan om eten te halen bij de Chinees. (speciaal voor m'n vader ze hebben hier geen rode kool ofzo, meestal eten we diepvries groenten, boontjes, doperwten, bloemkool alles zit dan door elkaar) Dit keer hebben we lekker bami en nasi gegeten.. we hadden besteld voor 4 personen, nou er konden er 6 van eten. Dus onze buren Tanja en Herma hebben ook lekker genoten van onze bami en nasi. Onder het eten komt Harm aanlopen om te vragen of we vanavond bij hun een film komen kijken… alleen kun zijn zelf wel weg. Een subtiele vraag van wil je even op onze kinderen passen. Wij hebben natuurlijk volmondig ja gezegd zodat we even lekker tv konden kijken en op een bank kunnen zitten. Geloof me het is heerlijk om op een bank te zitten, als je zelf geen bank hebt in je kamer. Onze kamer bestaat uit 2 bedden een tafel en 4 stoelen. Geen bank dus!
Even later komt Harm weer terug met een grote kaaiman van 1 meter. Waaaaaaaaaaaaaaaauw dachten we allemaal. En Suzanne dacht kom laat ik hem even gaan aaien. (terwijl Harm hem goed vasthoudt) Probeert Suzanne hem te aaien, en toen gebeurde het HAP zei de krokodil. Zo in de duim/hand van Suzanne. Suzanne kijkt naar Harm, Suzanne kijkt naar ons.. we staan allemaal met onze mond open van verbazing als Suzanne zegt ‘HUH’. Gelukkig haalt Harm het beest snel los, en is de duim van Suzanne bevrijd. Op een paar tandafdrukken na is er niks aan de hand. Meteen even ontsmetten en de komende dagen goed in de gaten houden! Harm heeft de kaaiman meteen opgeborgen in een doos en vanavond eten we heeeerlijk kaaiman! Yeahhhhhh.
Reacties op mijn oude reisblog:
Marielle schrijft:01 Oct 2013, 14:38
Dat is wel even een wat grotere kaaiman dan die jij vast hebt gehouden op de foto! Gelukkig dat hij los liet!!
Menna schrijft:01 Oct 2013, 15:03
jeetje dat was ff schrikken zeg, gelukkig dat alles goed gegaan is...... dus ff heerlijk aan et relaxen geweest op de bank, met sommige dingen kom je er wel achter in wat voor luxe wij leven....
liefs xx
Mam schrijft:01 Oct 2013, 15:34
Zo dat was even schrikken, zo zie je maar dat zulke dieren nooit te vertrouwen zijn.
Is deze tijd van het jaar regen/ hoos buien?
Vanaf wanneer gaan jullie de trip naar het binnenland maken, ook dat zal weer een hele ervaring worden.
En volgende week aan de slag op school.
Hier verder alles goed, dikke kus.
Klaas & Roelie schrijft:01 Oct 2013, 16:33
Nou nou de krokedil had dus 1 te pakken..brr
Het weer is hier op moment zonnig wel frisse wind...heel de week mogen we er nog van deze Herfstzon genieten...als ze het GOED voorspeld hebben. Zelf ben ik ff uit de roulatie..beetje bleh bleh
voelen....knuffel van uit Garrelsweer...toitoitoi verder en ook de andere meiden.
Tea schrijft:02 Oct 2013, 00:08
ehm....eet smakelijk dan maar !